1. apr, 2012

WHY...

Vilken seg dag! Knät värker och huvudet fullt av snor :(  Nåja, det som inte dödar härdar.. På långfredagen ska vi med Olivia till Moheda på boxerklubbens inoff utställning.Jag har inga större förväntningar på kritiken då hon är väldigt valpig i sin stora kropp =) Men det är nyttigt för henne att komma ut lite, och vi får ju en liten utflykt och fika tillsammans med Tore terrorist & co.

Så lite funderingar..

Varför är vi människor så missundsamma mot varandra.. ska det vara så svårt att kunna glädjas åt andras lycka trots att det kanske inte gick så bra för den egna hunden den här gången, nästa gång kanske placeringen blir omvänd och du vinner... nästa gång kanske din hund är HD-fri... nästa gång kanske din valpkull är den lättsålda.. osv..   Det här är inte rasbundet, jag har sett när utställare av tex tibbetansk terrier medvetet sprungit upp i ändan på framförvarande hund för att störa den. Många klubbar har tagit bort sina gästböcker pga att de används för ryktesspridning. Det ska vara roligt att ha hund, gå på utställning eller tävling, alla ska kunna känna sig delaktiga i sin klubb.

Själv ser jag fram emot sommarens utställningar och det härliga gäng av likasinnade vi brukar träffa där, så även om det inte gått så bra har man haft en trevlig dag med goda vänner 😀 GLAD PÅSK

Dela den här sidan