17. apr, 2016

Vårregn

Grått och tråkigt idag. Det är bara att hoppas på bättre väder fram emot kl 14, då har vi bjudit in till en hundpromena och vill inte ha regn. Inte för att det inte behövs regn, det är snustorrt i backen men det kunde väl regna på nätterna och vara solsken på dagen. Önsketänkande.
Väntar på att Bertha ska börja löpa, nu hade varit fint enligt min planering men hon har nog en egen agenda. Det lär ju bli när det är som mest annat att göra så det blir pussligt att åka till Lena Och MM. Men det löser vi. Ser så framm emot denna kull, ska bli riktigt spännande med denna underbara hane.
Imorgon blir Esther ett år, hon är en härlig hund med mycket action men ändå lugn, lättlärd och följsam. Tycker inte det var så länge sedan jag fick de första bilderna på den efterlängtade valpen men tiden går så ruskigt fort. Nästa helg blir det lite övning på Lrks inofficiella utställning i Moheda för både Esther, Doris och lilla Saga. Ska bli kul att även träffa Sagas bror Einar som ockå ska göra debut i ringen där.

Dela den här sidan