1. jan, 2019

Året som gått

Då var även detta år slut, ett år med både glädje och sorg. Två fina valpkullar har vi fått i år. I slutet av januari fick Doris sju underbara valpar efter Rudy Vom Malinvern och i augusti var det Esthers tur, nio godingar efter Alphofs Jannimo. Det är en hektisk tid från det att valparna föds tills de flyttar till sina nya hem men väldigt roligt och man får många nya trevliga bekanta.

Doris och hennes valpar blev fotograferade för ett reportage av Caroline Alupo i Härliga hund. När vi åkte in till Växjö med hela gänget hade jag mina tvivel om hur i helar friden vi skulle kunna få alla valpar och Doris, som har hela alfabetet, samlade på en bild. Det gick över förväntan, fotograf Martina Wärenfeld styrde upp det hela som den proffsfotograf hon är, fantastiskt duktig. Det var en nästan lite overklig känsla att senare få se sin fina kull på omslaget när tidningen kom ut.

Men några kommer och några går, Hubbe fick sluta sina dagar på sitt elfte år och vad värre är att även Bertha lämnade oss i slutet av året, det var ett hårt slag. På plussidan har vi ju då Frasse, något av klassens clown, vad det kan bli av honom återstår att se men en glad skit är han allt.

Några utställningar har det också blivit, synd det ska vara så dyrt annars hade det nog blivit fler, inte bara för själva utställningsbiten men det är skönt att åka iväg en dag då och då, träffa bekanta och ha det lite trevligt. Utdelningen får man väl dock inte klaga på både Doris och Jannimo tog sina Championat på årets Ronnebyutställning.

Dela den här sidan