4. jul, 2019

Så var det då äntligen dags.

Efter lång väntan var det äntligen dags att hämta vår Diezel så på torsdagen förra veckan gav vi oss av mot Tyskland. Den ursprungliga planen var att mötas i Berndorf Luxenburg men ändrades till Offenburg i Tyskland istället. Med 33-gradig värme kändes det inte så intressant att ta med valpen på utställningen heller så vi beslöt att hoppa över WUSB. Efter många mil mötte Fabrizio oss på vårt hotell i Offenburg, valpen var precis lika go som han sett ut på bilderna. 

Resan hem gick jättebra, Diezel sov lugnt i bilen och vid hotellövernattningarna skötte han sina business ute, inte en ända olycka inne. Alltid lika intressant när man ska passera gränsen med hund, mellan Tyskland och Danmark fick vi visa pass för både oss och hunden men vid infarten till Sverige vinkades vi bara förbi fast hunden väl syntes utifrån, så mycket för gränskontrollen till Sverige.

Tycker faktiskt att det är rent ut sagt uselt 😠

 

I vår har Doris flyttat, det var inte helt lätt att lämna henne ifrån sig men hon har fått ett underbart hem där hon alltid får vara medelpunkten. Goda vänner hade mist sin Sankt Bernhard, saknaden och tomheten var stor, en tomhet som nu Doris nu fyllt med glädje.

Dela den här sidan